Nu var det väldigt länge sedan jag skrev något här och det är så mycket som har hänt. Denna veckan har jag varit på fantastiska Österlen, sjätte utbildningstillfället på min Högkänslighetsterapeut- och yogainstruktörsutbildning, vilket gett mig välbehövlig tid att formulera och reflektera kring vad som hänt och vart jag är på väg. 

Sommaren i Hälsingland har varit magisk. Det känns som om jag befann mig i en ”andlig bubbla” där allt jag behövde och önskade kom till mig. Jag har haft glädjen att kunna tillbringa min tid med min älskade mopsvalp Georg och med mina fina vänner. Jag har gett hälsorådgivning och massage vid sommarstugan i Florsjö, vi har haft tyst retreat, mediterat och sovit i ett tipi-tält som min bror Ulf har sytt och byggt samt haft fullmåne- och eldceremonier vid stranden. Min fina vän Anders Lustigh, Reiki of Sweden by Anders, har även gett mig en utbildning i Reiki steg 1, vilket känns som en självklar pusselbit till mina övriga tjänster. 

En dröm har växt fram hos mig, och det är att bygga ett hus på tomten vid min sommarstuga där jag kan ha min verksamhet med behandlingsrum, yogasal och lokaler för framtida retreat samt ett året-runt-boende till mig. Allt med utsikt över vackra Florsjön. Jag njuter av tanken på att skapa en vacker, enkel och avskalad miljö där som ska ge en känsla av lugn, harmoni och stillhet.

Så som ett steg på vägen till min dröm har jag bestämt mig för att flytta Casa Catarina från Uppsala till en lokal på Mohedsvägen vid Florsjön i Hälsingland. Flyttlasset går 4 november så jag hoppas kunna lägga ut tider för ayurvedisk massagebehandling & hälsorådgivning, Reiki-healing och intutionsbaserad livsvägledning för bokning under veckan därpå. Vägledningssamtalen kommer jag även att kunna ge på distans. I nuläget har jag tyvärr ingen lokal för yoga, men tänker att det kommer att komma till mig.

Allt har gått väldigt snabbt, från första tanken på en flytt till att allt fallit på plats. Det är såklart med viss sorg jag lämnar Uppsala som nu varit mitt hem sedan -97. Samtidigt känner jag att det kapitlet i mitt liv är färdigt och nu är det dags för mig att återvända till Hälsingland där jag växte upp. Det känns extra spännande att få bo och arbeta i Mohed, en plats som väcker starka minnen från barndomen hos mig – en härlig och pirrande energi.