Längtar du efter att vara den du är?

Vill du ha hjälp att välja vilken eller vilka av tjänsterna nedan som skulle passa dig bäst kan du boka ett första samtal på telefon så hjälper jag dig med det.

Tid för genomgång 20 min.

………… 

 

TJÄNSTER:

Intuitionsbaserad livsvägledning:

Den här livsvägledningen är inte bara för dig som är högkänslig utan för alla som längtar efter att vara den du är och utforska din sensitiva begåvning på djupet. Vi hoppar över kallpratet, tar dig direkt till kärnan och låter dig utforska livet ur helt nya synvinklar. Vägledningen bygger på samtal, känslohantering och intuitiv vägledning för att medvetandegöra och därefter förändra det som inte fungerar i ditt liv, på alla plan, såväl privat som yrkesmässigt. Du vet vad som inte fungerar för dig, och tillsammans undersöker vi vad som skulle fungera bättre.

Jag lägger ingen värdering i det du tar upp – allt är okej!

Vi går bortom det logiska sinnet för att låsa upp och frigöra mentala, emotionella och psykiska blockeringar. Det handlar om att hitta ”de ömma punkterna” och de bakomliggande orsakerna till varför du mår som du mår. Tillsammans släpper vi taget om allt som håller dig tillbaka från att leva ditt största liv, och bjuder in mer lätthet i ditt liv. Det ger en känsla av klarhet, lätthet och enorm frihet. Samtalen kan med fördel ges via telefon eller zoom såväl som vid ett fysiskt möte – det som passar dig bäst. Varje samtal är 60 min och du bestämmer själv hur många samtal du känner att du behöver.

Tänk om det inte är något fel på dig?

Tänk om du kan hantera din känslighet med lätthet och använda den till din fördel?

BOKA HÄR >>

Ayurvedisk hälsorådgivning/konsultation:

Vid hälsorådgivningen används bl a pulsläsning för att upptäcka eventuella obalanser. Pulsens egenskaper ger information om din hälsostatus och eventuella obalanser. Du får skräddarsydda hälsoråd anpassade efter dina behov.

Råden är oftast enkla men effektiva och kan omfatta kost, dagliga rutiner, livsstilsförändringar, yoga/motion, köksråd, andningsträning och örter. Oftast gör små förändringar över lång tid en stor skillnad för vår hälsa och vårt välbefinnande och kanske behöver du inte gå längre än till ditt eget skafferi för att hitta rätt ”medicin”. Konsultationen tar 90 minuter.

Återbesök/uppföljning 30 eller 60 min.

BOKA HÄR >>

Ayurvedisk massagebehandling:

De ayurvediska behandlingarna är inriktade på att balansera, rena, reducera och förebygga stress. De sker under tystnad och upplevs som behagliga och avslappnande. Unikt för den ayurvediska behandlingen är att man tar hänsyn till klientens individuella behov, årstiden och eventuella obalanser. Behandlingarna kan med fördel kombineras med varandra. Läs mer om kombinationsbehandlingarna på bokningssidan.

Abhyanga: är en mycket behaglig helkroppsmassage med varm olja. Kroppen masseras systematiskt med ett relativt lätt tryck och lugna, svepande rörelser. Behandlingen stärker nervsystemet och är djupt avslappnande för kropp och sinne. Cirkulationen och vitaliteten ökar och muskler och leder mjukas upp. Värmen, oljan och rörelserna renar också kroppen från slaggprodukter. Abhyanga är speciellt välgörande vid vata-obalanser samt under hösten och vintern.
Behandlingstid 60 min eller 90 min.

BOKA HÄR >>

Vishesh: är en lite kraftigare helkroppsmassage där trycket ökar jämfört med Abhyanga. Vishesh har Abhyangans effekter men kan också lösa djupt liggande spänningar. Det ökade trycket i de svepande rörelserna stimulerar musklerna. Behandlingen förbättrar cirkulationen och frigör slaggämnen på djupet. Avslappnande och skön för den som känner sig tung i kroppen.        Behandlingstid 60 min.

BOKA HÄR >>

Garshan: är en helkroppsmassage som renar lymfsystemet och ökar förbränningen i fettvävnaden. Den förbättrar matsmältningen, ämnesomsättningen och cirkulationen samt motverkar celluliter och trötthet. Behandlingen avslutas med oljemassage. Garshan är en  utmärkt behandling vid kapha-obalanser samt då mycket slaggprodukter ansamlats i kroppen. Ges med fördel under våren. 
Behandlingstid 60 min.

BOKA HÄR >>

Kati chikitsa: är en traditionell ayurvedisk ryggbehandling med lätt oljemassage och värmebehandling över axlar och rygg. Behandlingen avslutas med att ryggen masseras med varma tygbollar fyllda med örter och oljor. Är som balsam för stela ryggar och axlar. Behandlingen görs med fördel tre dagar efter varann.
Behandlingstid 60 min.

BOKA HÄR >>

Marma: Marmapunkter är ställen där förbindelsen mellan sinne och kropp är extra livaktig. De står även i kontakt med andra delar av kroppen. Stress och orenheter sätter sig i marmapunkterna. Under behandlingen stimuleras dessa punkter med speciellt utvalda eteriska oljor som masseras in med mycket lätt beröring. Djupt avslappnande och balanserande för sinne och kropp. Stimulerar kroppens egen självläkningsprocess.
Behandlingstid 60 min.

BOKA HÄR >>

Shiroabhyanga: huvudmassage är massage av huvud, ansikte, nacke och skuldror. Ges med eller utan varm sesamolja. Behandlingen löser upp stress och lättar spänningar som lagrats. Därigenom motverkas huvudvärk och värk i nacke och skuldror. Shiroabhyanga stimulerar cirkulationen i huvudet och lugnar sinnet och tänkandet. Klarheten i sinnet ökar.
Behandlingstid 30 min.

BOKA HÄR >>

Reiki-healing:

en mjuk, behaglig, avslappnande och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta, stress, ångest samt fysiska och mentala spänningar. Genom att lägga händerna i olika positioner utanpå kläderna aktiveras kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet.
Behandlingstid 60-90 min.

BOKA HÄR >>

Catarina Dverre

Catarina Dverre

  • Leg psykolg
  • Certifierad ayurvedisk hälsorådgivare
  • Diplomerad ayurvedisk massageterapeut
  • Reiki-healer, steg 1

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Kontakta mig gärna om du har någon fråga.

Mobil: +46 070-628 53 70
E-post: info@casacatarina.se