Har du friskvårdsbidrag?

Casa Catarina är ansluten till Epassi och Wellnet så passa på att boka en härligt avslappnande ayurvedisk massagebehandling med varm olja. Eller varför inte prova Reiki-healing – en mjuk, behaglig, avslappnande och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta, stress, ångest samt fysiska och mentala spänningar.

En fantastisk dag om Ayurveda

I lördags hade Casa Catarina tillsammans med Ayurveda Sesamida en 12-timmars retreat vid vackra Florsjön. Temat för dagen var Ayurvedas tankar kring vardagliga rutiner och hur det kan skapa balans i livet. Vi fick en helt fantastisk dag då vi hade förmånen att få pyssla om en härlig liten grupp kvinnor. Bland annat blev det yoga med sjöutsikt, ayurvedisk hälsorådgivning, ayurvedisk massagebehandling med varm olja, underbart god ayurvedisk lunch och middag, egentid för reflektion i solen samt uppfriskande bad i sjön. Underbart!!!

Ida Aldabak på Ayurveda Sesamida har tagit bilderna som visar en del av det vi var med om.

  

Ayurvedadag vid vackra Florsjön

Avkopplande retreatdag i vackra Mo ✨
Lördag 17 september kl 07-19

Är du mitt i livet, i karriär, föräldraskap och allt bara snurrar på utan chans till vila och återhämtning?

Behöver du fylla på med energi inför hösten?

Är du nyfiken på Ayurveda och dess självläkande verktyg?

Eller vill du bara ha en härlig stund och bli lite extra ompysslad i en lugn och mysig atmosfär?

Välkommen på en 12-timmars ayurvedaretreat vid Florsjön, i sydöstra Hälsingland.

Det här kommer bli en underbart njutbar dag där du blir omhändertagen och ompysslad från topp till tå.

Dagen startar med ett mjukt tillåtande yogapass, för att sedan efterföljas av frukost, ayurvedisk oljemassage och hälsorådgivning. Det kommer finnas utrymme för egentid och vila mellan behandlingar och även badmöjligheter i sjön för den som vill.

Oavsett om det blir sol eller regn finns gott om platser både inne och ute att koppla av i och njuta av den vackra utsikten mot Florsjön.

Ayurvedisk lunch och middag serveras samt inspiriationsföreläsning om ayurvediska rutiner, dygnsrytm och hur du själv kan föra in en mer hälsosam praktik i ditt liv.

Du får även med en liten goodiebag.

Investering 2500 kr
Enbart 4 platser så var inte sen med din anmälan.

Vi som arrangerar dagen är Casa Catarina och Ayurveda Sesamida. Med oss under dagen finns även gulliga mopsen Georg 🥰

Vid anmälan och frågor kontakta oss!

Catarina Dverre:
info@casacatarina.se
070-6285370
https://www.casacatarina.se/

Ida Aldabak: Ayurvedasesamida@outlook.com.
070-2567333
www.ayurvedasesamida.se

Vi ser fram emot att träffa dig!

Casa Catarina firar 1 år i Mohed!

Den 25 november 2020 öppnade Casa Catarina på Mohedsvägen 53. Det vill jag fira genom att ge 25% rabatt på valfri behandling eller hälsorådgivning som bokas under denna vecka. Det räcker att du gör själva bokningen senast 28 november så du kan alltså boka en tid längre fram om du vill. Uppge rabattkod ETTÅR25. Kan inte kombineras med andra erbjudanden. Läs mer om behandlingarna och boka tid under fliken tjänster.  Om du inte hittar någon tid som passar eller har frågor är du varmt välkommen att höra av dig på tel 070-628 53 70 eller mail info@casacatarina.se

Nu är jag diplomerad intuitiv högkänslig terapeut med yogalärarkompetens

I fredags blev jag klar med min utbildning till Högkänslighetsterapeut och yogainstruktör. Det går egentligen inte att med ord beskriva vad utbildningen betytt för mig – den har varit så fantastisk! Underbara kursledarna Malin Sandell Berggrensson och Ina Elverljung på Högkänslighet Sverige har så generöst delat med sig av sina kunskaper och erfarenheter, och de har på ett helt magiskt sätt kunnat känna in oss i gruppen så att de vid varje kurstillfälle gett oss precis det vi har behövt. 

Den här utbildningen har verkligen förändrat hela mitt liv. Jag har kommit närmare mitt sanna jag, min riktning och min uppgift i livet så att jag varje dag har möjlighet följa min känsla och bjuda in mer av det jag drömmer om och längtar efter. Jag har lärt mig att släppa taget om det som jag tidigare sett som hinder i tillvaron. Idag ser jag min högkänslighet som en fantastiskt fin gåva och jag har lärt mig använda min medvetenhet och min intuition för att skapa mitt största liv. 

Så nu vill jag gärna inspirera och bidra till att du får skapa det liv du längtar efter att leva!

Läs mer om intuitionsbaserad livsvägledning och boka under fliken tjänster. Vägledningssamtalen kan med fördel ges på distans.

 

Casa Catarina öppnar på Mohedsvägen 53, Hälsingland

Idag har Katarina namnsdag och mopsen Georg fyller 8 månader. En fin dag att öppna Casa Catarina igen efter flytten från Uppsala. Så nu finns det möjlighet att boka tid på Mohedsvägen 53, läs mer om behandlingarna och boka under fliken Tjänster. Vägledningssamtalen kan med fördel ges på distans (via telefon eller zoom). Varmt välkommen!

Jag tar med mig Casa Catarina och flyttar till Mohed i Hälsingland

Jag tar med mig Casa Catarina och flyttar till Mohed i Hälsingland

Nu var det väldigt länge sedan jag skrev något här och det är så mycket som har hänt. Denna veckan har jag varit på fantastiska Österlen, sjätte utbildningstillfället på min Högkänslighetsterapeut- och yogainstruktörsutbildning, vilket gett mig välbehövlig tid att formulera och reflektera kring vad som hänt och vart jag är på väg. 

Sommaren i Hälsingland har varit magisk. Det känns som om jag befann mig i en ”andlig bubbla” där allt jag behövde och önskade kom till mig. Jag har haft glädjen att kunna tillbringa min tid med min älskade mopsvalp Georg och med mina fina vänner. Jag har gett hälsorådgivning och massage vid sommarstugan i Florsjö, vi har haft tyst retreat, mediterat och sovit i ett tipi-tält som min bror Ulf har sytt och byggt samt haft fullmåne- och eldceremonier vid stranden. Min fina vän Anders Lustigh, Reiki of Sweden by Anders, har även gett mig en utbildning i Reiki steg 1, vilket känns som en självklar pusselbit till mina övriga tjänster. 

En dröm har växt fram hos mig, och det är att bygga ett hus på tomten vid min sommarstuga där jag kan ha min verksamhet med behandlingsrum, yogasal och lokaler för framtida retreat samt ett året-runt-boende till mig. Allt med utsikt över vackra Florsjön. Jag njuter av tanken på att skapa en vacker, enkel och avskalad miljö där som ska ge en känsla av lugn, harmoni och stillhet.

Så som ett steg på vägen till min dröm har jag bestämt mig för att flytta Casa Catarina från Uppsala till en lokal på Mohedsvägen vid Florsjön i Hälsingland. Flyttlasset går 4 november så jag hoppas kunna lägga ut tider för ayurvedisk massagebehandling & hälsorådgivning, Reiki-healing och intutionsbaserad livsvägledning för bokning under veckan därpå. Vägledningssamtalen kommer jag även att kunna ge på distans. I nuläget har jag tyvärr ingen lokal för yoga, men tänker att det kommer att komma till mig.

Allt har gått väldigt snabbt, från första tanken på en flytt till att allt fallit på plats. Det är såklart med viss sorg jag lämnar Uppsala som nu varit mitt hem sedan -97. Samtidigt känner jag att det kapitlet i mitt liv är färdigt och nu är det dags för mig att återvända till Hälsingland där jag växte upp. Det känns extra spännande att få bo och arbeta i Mohed, en plats som väcker starka minnen från barndomen hos mig – en härlig och pirrande energi.

  

 

Nu går det bra att boka i Hälsingland!

Nu kan du boka ayurvedisk massagebehandling och hälsorådgivning hos Casa Catarina vid Florsjön i Hälsingland (mellan Bollnäs och Söderhamn).

Läs mer om behandlingarna under Tjänster. Kontakta mig via telefon 070-628 53 70 eller maila info@casacatarina.se om du vill boka så berättar jag mer.

Jag kommer att ha min lille mopsvalp Georg med mig så meddela mig om du är hundrädd eller allergisk så löser vi det!

Ayurveda både i Hälsingland och Uppsala under sommaren, med mops

Ayurveda både i Hälsingland och Uppsala under sommaren, med mops

Under sommaren kommer jag att erbjuda ayurvedisk massagebehandling och hälsorådgivning både i Uppsala och Hälsingland (vid Florsjön, mellan Bollnäs och Söderhamn). För att undvika missförstånd om platsen för bokning kommer jag inte att lägga ut tider i bokadirekt nu, utan kontakta mig istället via kontaktformuläret, via mobil 070-628 53 70 eller mail info@casacatarina.se om du vill boka tid, har frågor eller funderingar. Läs mer om behandlingarna under Tjänster.

Jag kommer att ha min mopsvalp med mig, så meddela mig om du är allergisk eller hundrädd så löser vi det!

Ayurveda i Hälsingland under sommaren

Nu håller jag på att inreda ett rum i sommarstugan så att jag ska kunna ge ayurvedisk massagebehandling och hälsorådgivning vid vackra Florsjön i Hälsingland under sommaren. Mer info och fler bilder kommer inom kort.

Läs mer om behandlingarna under tjänster

Om du har frågor eller vill boka redan nu kan du kontakta mig på telefon 070-728 53 70, mail info@casacatarina.se eller skicka meddelande under kontakt

Om du vill boka behandling eller hälsorådgivning i Uppsala finns lediga tider nästa vecka.